TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Kennedy. A gyilkosság, amely véget vetett az amerikai Camelotnak

, : Kennedy. A gyilkosság, amely véget vetett az amerikai Camelotnak

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2013

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Amerika története Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

HVG Könyvek

Terjedelem:

373 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789633041147

tartalom:

"Az 1960-as évek elején John F. Kennedy, a korszak férfiideálja és az Amerikai Egyesült Államok 35. elnöke. óriási népszerűségnek örvend. Felesége Jackie pedig bájával ejti rabul a világot. Az elnöki pár az idilli boldogság, a béke és a remény oázisaként jelenik meg a hidegháború sivatagában, akárcsak Camelot, az eszményi város Arthur király birodalmában. A JFK ellen elkövetett halálos merénylet sokkolja a nemzetet és az egész világot. A rejtélyes gyilkosság azóta is foglalkoztatja a történészeket és az újságírókat. Vajon Lee Harvey Oswald egymaga lőtte-e le a népszerű elnököt. esetleg a CIA vagy a nagyvállalatok lobbija állt a háttérben vagy a maffiával szövetkező politikai szélsőségesek gyilkolták meg? A XX. század egyik legfelkavaróbb merényletét tényszerűen bemutató történelmi krimiből megelevenedik az 1960-as évek vezető hatalmának világa: az amerikai Camelot virágzása és bukása."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!