TÖRTÉNELEM / Amerika története kategória termékei
Nagy kémkönyv

: Nagy kémkönyv

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Aréna 2000 Kiadó

Kategóriák:

Amerika története Egyetemes történelem Hadtörténelem Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

208 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637046127

tartalom:

"Keith Melton 1996-ban úgy döntött, átfogóbb megközelítést alkalmazva tárgyalja újra a kémkedés történetét a Nagy kémkönyvben. A tömör fejezetek a hozzájuk tartozó látványos, színes illusztrációkkal együtt csodálatos bevezetővé tették a művet e rendkívüli világba. Az ott bemutatott kémeszközök jelentős részét korábban soha nem láthatták a nyugati olvasók. A Nagy kémkönyvnek ez a bővített kiadása már a legfrissebb kémkedési esetek leírását, a számítógépek és az internet szerepét, valamint azon eszközök leírását is tartalmazza, amelyeket az orosz hírszerző szolgálatok és a kelet-német Külföldi Hírszerző Szolgálat, a HVA alkalmazott (...). Az érdekes kémeszközök mellett e rendkívüli könyv megismerteti az olvasót azokkal a nehézségekkel is, amelyekkel napjaink hírszerzői szembesülnek a hidegháborút követő időszak kémei és terroristái ellen vívott küzdelem során. A Nagy kémkönyv a hírszerzés irodalmának ragyogó darabja. Annak bemutatásával, hogyan védekeztek a múltban a kémkedés ellen, igazolja szakmánk derűlátását azon tekintetben, hogy a jövőbeli kihívásoknak is képesek leszünk megfelelni." (Részlet Richard Helms, a CIA volt igazgatójának előszavából)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!