FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
Feltörekvés, reklám, szexualitás Amerikában

: Feltörekvés, reklám, szexualitás Amerikában

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

453 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"1950-ben kezdte meg első könyvéhez az anyaggyűjtést egy szorgalmas és becsvágyó amerikai újságíró. Ezerötszáz forrásműből dolgozott, hárommillió szót olvasott el a felkészülés hét éve során - a precízen dokumentatív önigazolás akkor mulatságosan hatott, később a szerzői módszer megszokott eleme lett. Az alig meghatározható műfajú könyv, "A rejtett rábeszélők" 1957-ben jelent meg. Nemzeti tömegolvasmány lett, négy év alatt öt kiadást ért meg, a nem szépirodalmi mű e e másfél millió példánya amerikai csúcs. Amikor Packard, hosszú évek láthatatlan aprómunkájával megírta első könyvét, amikor a siker nyomán töretlen szorgalommal a következő opuszhoz látott, amikor műfajával széles rétegekhez közvetítette a szociológiát, az amerikai társadalomtudományban két nagy irányzat uralkodott: az absztrakt elmélet és az absztrakt empíria. A most születő harmadik irányzat szakítani, újítani és továbblépni akart."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!