FÖLDRAJZ / Amerika kategória termékei
Ravatalbárók

: Ravatalbárók

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerika Gazdaság vegyes Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

228 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Amerika egyik legjövedelmezőbb üzletága a temetkezés. Az Egyesült Államok lakossága többet költ halottainak örök nyugovóra helyezésére és emlékük megörökítésére, mint egyetemi és főiskolai hallgatóinak taníttatására vagy a 65 éven felüliek egészségügyi ellátására. Olyan társadalmi szokások alakultak ki, amelyek megkövetelik, hogy az elhunytnak fényűző - és szükségtelen, az igazi áhítatot nélkülöző - ceremónia közepette, méregdrága, cifra kellékek tömkelegének felhasználásával adják meg a végtisztességet. [...] Kinek kell ez? Hogyan alakultak ki ezek a szokások? [...] Az írónő nyíltan és merészen, sok emberi melegséggel és iróniával tárgyalja a nem mindennapi témát, a ravatalbárók - a temetkezési vállalkozók - szemfényvesztő trükkjeit és a gyásztól lesújtott hozzátartozók kiszolgáltatottságát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!