SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A Mars titka

: A Mars titka

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1957

Kiadó:

Bibliotheca

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Martin Gibson, a legismertebb tudományos-fantasztikus regényírók egyike elindul a Marsba. A Földről először az 1. Űr Állomásra repül, amely ezer kilométer távolságban kering bolygónk körül. Megismerkedik az űr állomás életével, majd néhány óra múlva átszáll a Marsra közlekedő űrhajóba. Az út három hónapig tart és az író végigéli mindama különös dolgokat, amelyekről eddig csak regényeiben írt. A valóság azonban igen sokban eltér a képzelettől. Amikor az űrhajó a Marshoz közeledik, radiogrammot kap, hogy nem köthet ki Phoiboson, a Mars egyik holdján. Az intézkedés titokzatosnak tűnik, és hasonló rejtéllyel találkozik Gibson magán a bolygón is. Egyre inkább az az érzése, hogy a Mars készül valamire, amit titkolni kell a Föld előtt. Az író végül a titok nyitjára jön. De addig érdekfeszítő kalandokban lesz része és megismerkedik az ember számára túlságosan ritka légkörű és hideg bolygó életével, az olvasó pedig a népszerű tudomány segítségével bepillantást nyer a világmindenség titkaiba."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!