SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
A vadon szava

: A vadon szava

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Amerikai irodalom Bibliofilia Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Új Elzevir Könyvtár

Terjedelem:

212 p.

Méret:

9 x 14 cm

Kötésmód:

egészbőr

tartalom:

"Jack London egész élete küzdelmek és kalandok sorozata volt. Nyugtalan, háborgó lelke egy percre sem hagyta pihenni - az utazás, a kalandok, a veszélyek vállalása hozzátartozott lényéhez. Írásai szinte kivétel nélkül ezt a hányatott és nagyon érdekes életutat adják vissza, gazdagon, színesen és sokoldalúan. Különösen az észak világa izgatta fantáziáját. Ebből a témakörből számos rövidebb-hosszabb műve született, ezek között a legismertebb A vadon szava. Egy nemes és büszke farkaskutya, Buck, viszontagságos történetén keresztül mutatja meg az író, hogy milyen szenvedéseken és megrázkódtatásokon ment át a fehér ember, akit a gazdagodás vágya, az arany csillogása vonzott a jeges Északra. Buck átvészelte a sok megpróbáltatást, míg egyszer a vadon hívó szavára hallgatva búcsút mondott a "kultúrált ember" világának, és csatlakozott vad társaihoz, a farkasokhoz. A vadon szavához csatolt többi elbeszélés hasonlóan a címadóhoz, ugyancsak a messzi Északra viszi el az olvasót. Az író sokoldalúan világítja meg ezt a különös tájat, a kötet minden egyes során érződik az írói átélés lenyűgöző ereje."

leírás:

Számozott példány, ez az 1196. számú.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!