SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Embervadászat

: Embervadászat

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

139 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A neves ameriaki író már több nagysikerű könyvében rámutatott Amerika súlyos szociális problémáira. Ebben a regényében is a déli államok fajgyűlölettől terhes sötét világát mutatja be. Az embervadászokat mélységes tudatlanság jellemzi, babonás előítéletek és embertelen, fasiszta, reakciós politikai szándékok ösztökélik őket, hogy az egész vidéket felkutassák és sajátkezűleg felakasszák Sonny-t, a fiatal dolgos négerfiút. McCurtain seriff és Ben Allan bíró a - be ne avatkozás - politikáját követik és hagyják, hogy az ártatlan négert meglincseljék. Minden igyekezetük csak arra irányul, hogy ne veszítsék el népszerűségüket. Az embervadászat kapcsán Erskine Caldwell lerántja a leplet az amerikai demokrácia hazugságairól, képmutatásairól és rávilágít az amerikai politikai rendszer elvtelenségére, cinikus korruptságára. Ez a tömören, ízesen és szívesen megírt regény egyben szatíra is, amelynek sikeréhez minden bizonnyal hozzájárul a szerző sajátos humora.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!