SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Gazdag ember, szegény ember

: Gazdag ember, szegény ember

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Árkádia

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

738 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ez a regény a szerző nagyszabású vállalkozása, amelyben egy német bevándorolt család beilleszkedésének és gondjainak történetét dolgozza fel. A Jordache szülőknek, a rideg, embertelenül kemény német bevándorló apának és a szenvedő, mindenbe beletörődő anyának három gyermeke van, a szép és okos Gertrud, a jótanuló, mintagyerek Rudolp, és a legkisebb, lázadó, erőszakos Thomas. Mindhármuk életére nagy befolyással van egy enervált, dúsgazdag iparmágnás Boylan: elcsábítja Gertrudot, aki New Yorkba szökik előle, összebarátkozik Rudolph-fal, majd fedezi egyetemi tanulmányait, Thomasnak pedig miatta kell otthagynia a kisvárost és a szülői házat... A regény cselekménye jó két évtizedet fog át, a korszak sok érdekes amerikai társadalmi problémáját veti fel három nemzedékre terjedő családregény keretében, változatos színhelyeken, mozgalmasan és fordulatosan, a lektűr kellékeit is felvonultatva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!