SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Macbird

: Macbird

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Dráma

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern Könyvtár

Terjedelem:

86 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A szatíra műfajához élemedett korú, s az életet filozofikus távlatból szemlélő szerzők szoktak folyamodni. Ezúttal egy huszonöt esztendős egyetemi hallgató lépett a világ elég a háború utáni idők legélesebb politikai paródiájával. Macbeth mezében, shakespeare-i sorokkal nevetésre ingerelve a lelkiismerethez szól – s mert elevenre tapintott, műve világsiker lett, s cselekvésre indít.
A MacBird 1966 márciusában, az Independent Socialist Club zárt körű terjesztésében a californiai Berkeleyben jelent meg először, majd az írónő színpadra alkalmazta, és új formájában saját kiadásban, postai terjesztéssel megjelentette.
Ez után kezdődött a darab színpadi sikersorozata a Broadway egy kis színházában, a kanadai televízióban, majd egy londoni színházi klubban. Az óriási amerikai és európai sajtóvisszhang után könyv alakban is sikert aratott nemcsak angol nyelvterületen, hanem az egész világon. 

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

400 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!