SZÉPIRODALOM / Amerikai irodalom kategória termékei
Napsugaram. Egy elveszett és megtalált gyermekkor története

: Napsugaram. Egy elveszett és megtalált gyermekkor története

Kiadás:

Pécs, 2000

Kiadó:

Alexandra Kiadó

Kategóriák:

Amerikai irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

366 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633680034

tartalom:

"Jennifer számára a Mary Street-i ház jelentette az otthont; ott élt a keményen dolgozó édesapja, akinek mindig érezte az arcvize illatát, és aki leggyakrabban a Hófehérkét mesélte neki; ott élt édesanyja, aki "Napsugaramnak" hívta a kislányát; és velük élt bátyja is. A gyermek szemével Carson City a rejtelmekkel teli, csodás, védett gyerekkort jelentette. De a sors kíméletlensége folytán darabokra hullt minden, amit Jennifer megszeretett, és minden, ami az életét jelentette; a kislány hamarosan az elveszettség és a magány félelmetes hullámvasútján találta magát. A tragédiákkal megtépázott világban, ahol a gyönyörű anyukák meghalnak, és ahol a családokra nagyobb nyomás nehezedik, mint amit el tudnak viselni, a kislánynak felül kell emelkednie a fájdalom és a rossz bánásmód sivár tájain, hogy megtalálja a leggazdagabb forrást az életében: a saját rendíthetetlen életerejét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!