SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
A fekete papagáj

: A fekete papagáj

Kiadás:

Alschwill, 1959

Kiadó:

Szereday & Co.

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Krimi

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Délibáb Regények

Terjedelem:

215 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Lhassa Chambert, a gyönyörű és gazdag amerikai lányt megmagyarázhatatlan erő vonzza Ázsiába. Amikor nagyapját egy hatalmas Ázsia-térképpel a kezében holtan találják, nem vár tovább, nekivág a titokzatos, ismeretlen világnak. Szingapúrban egy idős, vak orvostól megtudja, hogy nagyapja élete javarészét a Távol-Keleten töltötte, de mire közelebbi információkat kapna, megölik öreg barátját. Ugyanazon az éjszakán ellopják a város főtemplomából a híres smaragd Buddha-szobrot, a Zöld Tüzet. Lhassa magánnyomozásba kezd. Ekkor hall életében először a Fekete Papagájról, egész Távol-Kelet rettegve félt banditájáról, aki időnként fel-felbukkan, becses műkincseket rabol és titokzatos gyilkosságokat követ el. A fantomot üldözve a lány elképesztő kalandokba keveredik, és közben olyan dolgokra derül fény, amelyekre legmerészebb álmaiban sem mert volna gondolni.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!