SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Julius Caesar

: Julius Caesar

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Klasszika-filológia Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

578 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Kötetünk a kitűnő angol szerző két művét tartalmazza, amelyek a római történelem nagy alakjának, Julius Caesarnak az életét és korának világot formáló eseményeit beszélik el. Az imponáló tárgyi tudással és szellemes iróniával megírt regényes életrajz szigorúan a történelmi tényeken alapul. - Az első könyv, AZ IFJÚ CAESAR, Julius Caesar fiatalságáról, életének arról a kevésbé ismert szakaszáról szól, amely nehezen elért első konzulságáig terjed. A második könyv, AZ IMPERÁTOR CAESAR, a hadvezér és államférfi ragyogó pályafutásával foglalkozik. Az önéletrajzi visszaemlékezések formáját öltő könyv lapjain sorra kibontakoznak a Római Köztársaság utolsó évtizedeinek viharos eseményei, a római pártviszályok és politikai küzdelmek éppúgy, mint a távoli Kisázsiában, Hispániában, Galliában, Britanniában, Egyiptomban folytatott harcok a birodalom határainak kiterjesztéséért. - Rex Warner nemcsak a főszereplő Julius Caesar alakját formálta meg plasztikusan és életteljesen, hanem a mellékszereplőkét is, akik többségükben a római történelem olyan ismert alakjai, mint Marius, Sulla, Cato, Cicero, Lucullus, Pompeius, Crassus, Spartacus, Catilina, Antonius, Kleopátra és még sokan mások."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!