SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Lady Chatterley vallomása

: Lady Chatterley vallomása

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Trivium Kiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

290 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963757025x

tartalom:

A könyv folytatása D. H. Lawrence, oly sok vihart kavart - az irodalomban a szerelem és érzékiség regényeként ismert - Lady Chatterley szeretője című könyvnek. Oly annyira vált e regény legendából irodalomtörténeti jelentőségű művé és mozifilmmé is, hogy bekerült a Guiness Rekordok könyvébe, mint az egyik legnagyobb példányszámban megjelent irodalmi alkotás. Az írónő a Lady Chatterley vallomása című könyvben tovább folytatja a világirodalom két leghíresebb szerelmesének megrendítő történetét, mely nem mentes a körülmények, jellemkülönbségek okozta ellentétektől. Szerelmi történet, mely arról szól, amit a nők tesznek és nem arról amit gondolnak. A történet szereplői - Connie és Mellors - a szégyen és előítéletek elől menekülnek Toscanába lányukkal, Emilyvel. De vajon az ottani társadalom felső rétege elfogadja-e őket egyenrangú félnek, az arisztokrata feleséget és az önfejű vadőrt? Tud-e az asszony egyszerű társ maradni, a férfi képes-e efogadni az új utat a társadalomban. Vajon elbírja-e a szerelmük a mindennapi kapcsolatok megaláztatásait? A kegyetlen valóság legyőzi-e azt az érzést, vagy ez a nagy érzelmi töltés adja meg az erőt a végső döntéshez? Le lehet-e küzdeni az élet és a körülmények hozta mentális és felfogásbeli különbségeket? Hova juthat el egy kapcsolat, mely őrült érzelmekkel indult, melyet ugyanúgy megtépáz az élet vihara, mint bármelyikünkét, akik esetleg két lábbal állunk a realitás földjén? Ez a könyv ettől marad időszerű, mert a szerelem és az ezzel járó érzelmek mindig voltak és lesznek és akaratlanul is befolyásolják életünket.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!