SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Robin Hood a bujdosók vezére

Robin Hood a bujdosók vezére

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Hungária Könykiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

108 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az ifjú Robin Hood Notthingham városába készül, midőn útközben a sherwoodi erdő közepén a király vadászaira bukkant. Ezek, amikor az ifjú legényke szándékát megtudták, próbára tették íjásztehetségét. Ugyancsak elcsudálkoztak, amint azt kellett tapasztalniok, hogy a tejfelesszájú ifjonc náluknál is jobban kezeli az íjat. Hitvány csellel foglyul ejtették és bitófa alá akarták hurcolni. Egy szegény favágó megszabadította kötelékeitől a foglyot és így sikerült megmenekülnie. Az ádáz hajsza közben kénytelen volt üldözőivel harcba bocsátkozni, biztos nyílvesszőjével jónéhányat a másvilágra küldött közülük. A sherwoodi erdő mélye ebben az időben sok szökevényt rejtegetett, Robin Hoodnak nem volt más választása, ő is beállt közéjük. Csakhamar kiderült, hogy ezek a bujdosók valamennyien a zsarnok normann földesurak és lordok áldozatai, akik szívéért, tiszta jelleméért, önzetlenségéért és nem legutolsó sorban pompás íjásztehetségéért Robin Hoodot választották vezérükké."

leírás:

A könyv gerince "lifeg".

Állapot:

megviselt, sokat forgatott példány

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!