SZÉPIRODALOM / Angol irodalom kategória termékei
Szerelmetes fiam I-II. kötet

: Szerelmetes fiam I-II. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1943

Kiadó:

Hungária Könykiadó

Kategóriák:

Angol irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

366 p., 381 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Eredeti védőborítóval. A legyőzhetetlen szeretet, és a mindent elsöprő szerelem regénye ez a könyv. Két nemzedék áll egymással szemben: a "maradi" apák és a modern fiúk.. Essex, a szeretetében és szerelmében csalódott híres író, eszményi szépségű fia, a "modern" Oliver, akinek büszkeségét csak a vérpad árnyéka oldja fel, mikor az édesapjából kiszakad a jajszó: "Fiam! Szerelmetes fiam!" aztán O'Riorden, a kiváló bútortervező, aki saját életét művészetének, fiáét az ír forradalom ügyének szenteli. És a nők: a szívós Essexné, a finom szenvedélyes színésznő, Maeve, a békés családok életét feldúló Lívia, majd a regénynek talán legérdekesebb alakja: a vén bolond Judas kapitány, aki egy kivénhedt bárkán apokaliptikus rögeszméibe burkolózva él: mind egytől egyik a mű testének vértől duzzadó erei és remegő idegszálai.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!