TÖRTÉNELEM / Angol történelem kategória termékei
Nagy-Britannia története 1945-1987

: Nagy-Britannia története 1945-1987

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

HVG Kiadó Rt.

Kategóriák:

Angol történelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

214 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630405733

tartalom:

"A közelmúlt történetéről írni mindig kockázatos vállalkozás: egyes fejlemények hosszabb távú jelentősége rejtve maradhat, másokról viszont később kiderülhet, hogy nem is olyan fontosak. Tegnapjaink jobb megértéséről mégsem mondhatunk le - és ez nemzetközi környezetünkre is érvényes. Nagy-Britannia nem pusztán izgalmas úti cél a magyar turisták számra, nem is csak a nemzetközi kommunikációban vezető szerepet játszó angol nyelv szülőföldje. A brit birodalom végképp eltűnt ugyan a térképről, a szigetország azonban kontinensünk jelentős hatalma maradt. E munka arra tesz kísérletet, hogy összefoglalja nagy-Britannia történetének a II. világháború végétől 1987-ig, Margaret Thatcher harmadik választási győzelméig terjedő szakaszát. A szerző számára a kutatást a sussexi egyetem által 1987-1988-ban biztosított ösztöndíj tette lehetővé; a kézirat befejezésekor a Thatcher-korszak még nem zárult le, ennek végső értékelése egy további munka feladata. A kötetet nemcsak a szakemberek, hanem a szigetország nyelve, kultúrája és történelme iránt érdeklődők szélesebb köre is haszonnal forgathatja, annál is inkább, mert a hazai szakirodalomból mind ez idáig hiányzott Nagy-Britannia 1945 utáni fejlődésének módszeres feldolgozása."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!