TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
A természettudomány járatlan útjain. Legújabb úttörő találmányok és felfedezések

: A természettudomány járatlan útjain. Legújabb úttörő találmányok és felfedezések

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Kellner Ernő Könyvnyomdája

Kategóriák:

Antropológia Biológia Csillagászat Fizika Kémia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

270 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

˝Cikkeimben felállított több hipotézist sok olvasó esetleg merő fantáziának tekintheti, mert az ezeken alapuló elméletek oly radikális új világképváltozást jelentenek és oly perspektívát tárnak fel, hogy első olvasásra át sem tekinthetők. Ehhez járul még, hogy az itt közölt tanulmányaimat a könyv korlátozott terjedelme miatt csak vázlatosan írhattam meg, ami természetszerűleg csak a világosság és könnyen érthetőség rovására történhetett. Aki azonban komolyabb elmerüléssel követi az eszmemenetet, az a felvetett hipotéziseket nem tekinti majd utópiáknak, amint - hogy azok nem is utópiák, mert hiszen az elvetett eszmék szakszerű tervezése vagy gyakorlati megvalósítása már is folyamatban van a fejlett technika területén. A találmányokról és felfedezésekről szóló cikkeimet az utolsó évtizedek terjedelmes anyagából válogattam össze. Ami újat hoznak a fizika, technika, kozmológia, csillagászat és a biológia terén, mindaz alapvető haladást jelent. Főtörekvésem volt, hogy a természettudomány járatlan útjait a laikus közönség előtt is megnyissam és a legújabb felismeréseket érthetővé tegyem.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!