TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
Az ember eredése, faji egysége és kora

: Az ember eredése, faji egysége és kora

Kiadás:

Budapest, 1905

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Antropológia Biológia Művelődéstörténet Néprajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

361 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az újabb fölfedezések, akár sötét barlangokból vagy folyamok áradmányából, akár a Föld bármely ismeretlen rejtekéből kerültek napfényre: nem rombolják le az embernek Istentől nyert természeti méltóságát. Az ember továbbra is ember marad, aki míg egyfelől az állatvilággal sem testileg, sem szellemileg nem függ össze; másfelől testi külső sokféleségének és szelleme különféle fokú fejlődöttségének ellenére is testben és lélekben egységesnek s a földkerekség legifjabb lakójának bizonyul be. A jelen magyar kiadás az emberi archeologia és az anthropologia minden új fölfedezését felöleli; egyetlenegy tény elől sem tér ki; mert valamennyi az igazság győzedelmét segíti elő. E második magyar kiadásban is folytatjuk korábbi módszerünket, mely abból áll: hogy nem építünk képzelt légvárakat, nem hivatkozunk soha senki által nem látott és be nem bizonyítható természettudományi föltevésekre és véleményekre; hanem ügyünket a megfogható tények súlyos erejével visszük győzelemre."

leírás:

Modern kötésben.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!