TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Antropológia kategória termékei
Fajunk eredete

, : Fajunk eredete

Kiadás:

Budapest, 1986

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Antropológia Biológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

301 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632816404

tartalom:

"Richard E. Leakey antropológus, hasonlóan szüleihez - Louis és Mary Leakeyhez -, felfedezéseivel lázba hozta a világ közvéleményét. Az 1972-ben a kenyai Rudolt-tónál végzett ásatásainak eredményei alapján az emberré válás hagyományos elméleteit ma már sokan megkérdőjelezik. Roger Lewin, a könyv társszerzője gyakorlott természettudományos író, a New Scientist című lap megbízott szerkesztője. A nemzetközi tudományos élet két elismert szakemberének könyve népszerűsítő formában, de igen magas szinten tárgyalja az emberré válás történetét. Ritkán adatik meg, hogy az igazán jelentős tudományos eredményeket maga a kutató mutassa be a közönségnek, mégpedig ilyen izgalmas, lebilincselő stílusú kötetben, amelyet a sok új adat, a kitűnően szerkesztett rajzok, az önmagában is tanulságos és élvezetes, igen gazdag illusztrációs anyag messze kiemel a hasonló művek sorából."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!