EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Bolygók a házakban. 144 égi történet

: Bolygók a házakban. 144 égi történet

Fordító:

Kiadás:

h. n., 2006

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Asztrológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639652008

tartalom:

"Újszerű és rendkívül tanulságos megközelítésben mutatja be Markus Jehle, Németország egyik legképzettebb asztrológusa a bolygóknak és az Ascendensnek az egyes házakban elfoglalt helyéből adódó leglényegesebb témáit. Ezek a történetek személyesek, néha provokatívak, derűsek, szórakoztatóak, szeretetre méltók, és néha drámaiak - olyanok, mint az élet maga. A történetek mellett a bolygók asztrológiai jelentőségéről, jellegzetességeiről, a személyre gyakorolt hatásairól is részletes információt találhatunk. "Ha tudni akarod, ki vagyok, kérdezd meg a páromat. A hozzám vezető út mindig másokon keresztül halad. Egyedül senki és semmi vagyok..." (Nap a VII. házban) "Könnyen zavarba jövök, ami gyermeki bájt kölcsönöz, s amiért mások gyakran ösztönösen meg akarnak védelmezni..." (Hold az I. házban) "Érdekel, mi történik a színfalak mögött. Szeretnék rájönni, hogy titokban ki tartja kezébe a szálakat, kinek van valójában szava..." (Merkúr a 12. házban) Az égi történetek a bolygóállások fő témái mellet az ezekkel kapcsolatos belső és külső fejlődési folyamatokról, valamint megnyilvánulásuk és megvalósításuk különféle síkjairól is szólnak. Izgalmas kaland előtt állunk ha a könyvben leírtak birtokában elindulunk személyiségünk, lelki motivációink, belső igényünk megismerését, tudatosítását elősegítő önismereti úton. A könyv használatához fontos, hogy ismerjük személyes horoszkópábránkat, amelyből megtudhatjuk a bolygók házpozícióit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!