EZOTERIKA / Asztrológia kategória termékei
Krisztus és a maja naptár. 2012 és az Antikrisztus eljövetele

, : Krisztus és a maja naptár. 2012 és az Antikrisztus eljövetele

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2011

Kiadó:

Regulus Art Kft.

Kategóriák:

Asztrológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

293 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789630816014

tartalom:

Az eredeti könyv (Christ & The Maya Calendar: 2012 & The Coming of The Antichrist) 2009 elején jelent meg, tartalma nem csak ma és 2012-re nézve aktuális, hanem a következő években, sőt évtizedekben is elgondolkodtató olvasmányt nyújt mindannyiunk számára. Az alfejezetekben felmerülő témák (ahogyan az Utószóból is látszik Robert Powell megfogalmazásában) messzebbre vezetnek azoktól a felvetésektől, melyek a fejezetekben napvilágot láttak. Az olvasóra sok munka vár, hogy a különböző szálakat magához ragadja, és azok mentén elmélyült, gazdag tudásra illetve tapasztalatokra tegyen szert. A könyv vezérfonala a maja naptárban előjelzett 2012. december 21-i esemény. Ez szolgál alapul a mai emberi történelem tényleges alakítóinak megjelenítéséhez is, akik a magasabb világból hatnak rajtunk keresztül: mint Krisztus, Lucifer, Ahrimán... és a többi szellemi lény. A mű alapvető és elsődleges hátteréül a Rudolf Steiner által alapított szellemtudomány szolgál. Ugyanakkor a szerzők teljes nyitottsággal fordulnak a témához kapcsolódó, mások által folytatott szellemi kutatásokhoz, látomásokból született tapasztalatokhoz illetve világirodalmi művekhez - beleértve természetesen saját szellemi (leginkább asztrológiai jellegű) kutatásaikat is. A könyv fordítása során tapasztalhattuk, hogy a mű belső témaválasztása, a fejezetek sokszínűsége, a bennük kibontott gondolatok tisztessége igazolja, hogy e témában ma ezt a művet a leghitelesebb, leggazdagabb szellemi tartalmakat hordozó olvasmányként tarthatjuk számon.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!