SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Gépészeti ismeretek. A közlekedésgépészeti szakközépiskolák vasútgépészeti, hajózási és gépjárműtechnikai ágazata II. osztálya számára

Gépészeti ismeretek. A közlekedésgépészeti szakközépiskolák vasútgépészeti, hajózási és gépjárműtechnikai ágazata II. osztálya számára

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Autó-motor Hajózás Vasút Tankönyv Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

342 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A könyv célja, hogy megismertesse a műszaki életben leggyakrabban használt gépek és gépalkatrészek rendeltetését, szerkezeti felépítését, működési elvét, az egyes elemekre, szerkezetekre ható erőket, az erők hatására fellépő igénybevételeket, az ezek felvételéhez szükséges méretek meghatározását, a méretezést. Külön figyelmet fordít arra, hogy a gépek és a gépalkatrészek tervezési szempontjait, ábrázolási módját, gyártási követelményeit, javítási vagy cserélési lehetőségét megismertesse."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!