SPORT ÉS PASSZIÓ / Autó-motor kategória termékei
Nagy Audi könyv

, : Nagy Audi könyv

Kiadás:

Nyíregyháza, 2004

Kiadó:

Nagykönyv Kiadó

Kategóriák:

Autó-motor Technikatörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

224 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638618833

tartalom:

"Ha ma elhangzik az Audi név, sokak azonnal az A4-es, A6-os, A8-as és az egyéb, jelenleg futó személygépkocsi-típusokra asszociálnak. A cég története azonban korántsem csak erről a márkáról szól. A 19. század végén, a 20. század elején alakult négy társaság, a Horch, az Audi, a DKW és a Wanderer sokáig külön utakon jártak - az 1929-ben kirobbant nagy gazdasági válság következtében egyesültek 1932-ben, Autó Union AG néven. A második világháború kettétörte a fejlődést, ám a ma Ingolstadtban székelő, cég négy-gyűrűből álló emblémája továbbra is hirdeti a klasszikus autómárkák egykoron kötött szövetségét, melyhez később az NSU gyár is csatlakozott. Kicsoda August Horch, kinek az ötlete volt az Audi név, mit jelent a DKW és az NSU, hogyan hozható kapcsolatba eme történettel a magyar származású Járay Pál (Paul Jaray)? Miért érdekesek a téma szempontjából a Trabant és a Barkas modellek? Sok egyéb mellett ezekre a kérdésekre is választ kap az olvasó könyvünkből, amelyben számos esemény, életrajz, autótípus, áttekintő táblázat és műszaki értelmező található."

leírás:

A könyv mérete: 24 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!