FÖLDRAJZ / Ázsia kategória termékei
A távol-keleti kihívás: Japán, a

: A távol-keleti kihívás: Japán, a "négyek" és Kína a 80-as években

Kiadás:

Budapest, 1985

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Ázsia Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

2133 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632215451

tartalom:

˝Az elmúlt évek világgazdasági változásainak egyik meghatározó jelensége a távol-keleti országok gazdasági előretörése. A távol-keleti kihívás első megnyilvánulása az ún. japán csoda volt, az 1980-as évek közepére pedig a fejlett gazdaságok számára is világossá vált, hogy Japán csak előfutára annak a folyamatnak, amelynek során a világgazdaság legdinamikusabban fejlődő térsége a Távol-Kelet lett. A szerző Japán, majd Dél-Korea, Honkong, Tajvan, Szingapur és az úgynevezett "kis tigrisek" - Malaysia, Thaiföld, Indonézia és a Fülöp-szigetek -, valamint Kína gazdaságának bemutatásán keresztül keresi a magyar szakemberek számára is fontos kérdésre a választ: milyen az a gazdasági környezet, amiben lehetővé és szükségszerűvé válik a versenyképes termékek előállítása és a külső feltételekhez való rugalmas alkalmazkodás?˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!