FÖLDRAJZ / Ázsia kategória termékei
Eljegesedési adatok Belső-Ázsiából - A Közép-Tienshán, Keleti-Pamír, és Nyugati-Kuenlűn pleisztocén eljegesedése és a jégkorszak után bekövetkezett klímaváltozás

: Eljegesedési adatok Belső-Ázsiából - A Közép-Tienshán, Keleti-Pamír, és Nyugati-Kuenlűn pleisztocén eljegesedése és a jégkorszak után bekövetkezett klímaváltozás

Kiadás:

Budapest, 1916

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Ázsia Meteorológia Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p., 3 t.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Prinz Gyula (Rábamolnári, 1882 - Bp., 1973) geográfus, egyetemi tanár, az MTA tagja, a földrajztudományok doktora. Lóczy Lajos és Koch Antal tanítványaként a budapesti tudományegyetemen , majd a boroszlói egyetemen tanult , majd tanársegéd doktorált. A leíró földtan magántanára (1908). Lóczy Lajos ajánlására részt vett Almásy György közép-ázsiai expedíciójában (1906). 1909-ben ezt az útját egyedül megismételte.

leírás:

3 nagyméretű kihajtható táblával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!