SPORT ÉS PASSZIÓ / Barlangászat kategória termékei
A faggyúfáklyás expedíció

: A faggyúfáklyás expedíció

Kiadás:

Budapest, 1962

Kiadó:

Sport Lap- és Könyvkiadó

Kategóriák:

Barlangászat Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

147 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"1960 februárjában a hazai napisajtó, a rádió, de a filmhíradó, sőt a televízió is feltűnő riportokat közölt egy különleges barlangi expedícióról. Néhány kutató, gyantából és birkafaggyúból készített primitív fáklyákkal háromnapos földalatti útra indult az Aggteleki-cseppkőbarlang mélyére, hogy ezzel az úttal közelebb kerüljön egy régészeti probléma megoldásához. A riportok kalandot, nagyszerű sportteljesítményt, veszélyes és kétséges kimenetelű vállalkozást, egy magyar Heyerdahl vagy Bombard expedíciót igyekeztek a közönség elé idézni. A kétségtelenül érdekes és újszerű tudományos kísérletnek olyan fényt kölcsönöztek, mintha az valami mitikus vállalkozása, valami grandiózus tette lett volna az emberi akaraterőnek és a tudós elmének." Jakucs László

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!