SPORT ÉS PASSZIÓ / Barlangászat kategória termékei
Barlangok élővilága

, : Barlangok élővilága

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Officina Nova

Kategóriák:

Barlangászat Biológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637835938

tartalom:

˝A barlangok sötét, rejtelmes világa nagyon sok embert vonz. A képzelet gyakran népesíti be szörnyekkel, veszedelmes élőlényekkel a titokzatos járatokat. Pedig az itt élő állatok nagy része igen apró termetű, és a legnagyobbak is csak különleges életmódjuk, csodálatos alkalmazkodásuk okán izgalmasak számunkra - nem pedig veszélyességük miatt. A barlangi élőhelyeken csak kevés állat tud megélni, de ha figyelmesen szemlélődsz, a kövek alatt, a repedésekben, vagy a barlangi vizekben az élet számos jelével találkozhatsz. A könyv kihajtható oldalain találhatók azok az állatok, melyeket külön-külön is bemutatunk. Az állatok neve mellet lévő szám mutatja, hogy az egyes fajokból hány állatot kell a képen megtalálnod.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!