ANTIK-VARIA / Bibliofilia kategória termékei
Don Juan. Ama nemes és vitézlő gróf emlékiratai, melyeket Frater Augustinus spanyol barát huszonöt évi szorgalmas búvárkodással gyűjtött össze ...

Don Juan. Ama nemes és vitézlő gróf emlékiratai, melyeket Frater Augustinus spanyol barát huszonöt évi szorgalmas búvárkodással gyűjtött össze ...

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1925

Kiadó:

Nova Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Bibliofilia Erotika Spanyol irodalom Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szerelmes Századok

Terjedelem:

496 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Don Juan emlékiratait azzal a nyugodt tudattal adjuk a közönség kezébe, hogy a sevillai hős kalandjai mindvégig le fogják kötni az olvasó figyelmét, Először jelennek meg meg irodalmilag hű kiadásban magyar nyelven és bizonyára még a tudósok is szívesen fogják látni, hogy ezek a Mallefille-féle "memoárok", amelyek hozzátartoznak a Don Juan irodalomhoz, végre megbízható magyar fordításban látnak napvilágot. Természetesen nem gyerek kezébe valók, de a felnőtt és művelt olvasó nemcsak hogy nem fog megbotránkozni rajtuk, hanem Don Juanról való ismeretei és nézetei a memoárok révén mindenesetre ki fognak bővülni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!