TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
A bioszféra mikrobiológiája IV. kötet. A környezet-mikrobiológia vizsgáló módszerei

: A bioszféra mikrobiológiája IV. kötet. A környezet-mikrobiológia vizsgáló módszerei

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Biológia Kémia Orvostudomány Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

932 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630548992

tartalom:

"A természettudományoknak csak kevés más olyan szakterülete létezik, ahol az elmélet fejlődése és a laboratóriumi munkamódszerek tökéletesedése annyira drámai gyorsasággal haladna, mint a mikrobiológiai környezetminősítés és biotechnológia. Az élelmiszerek, a levegő, a talajok, az álló- és folyóvizek higiénés minősítéséhez, biokémiai aktivitásméréséhez, bakteriológiai és mikológiai analíziseihez stb. még a 10-15 évvel ezelőtt is széles körben alkalmazott, beváltnak hitt módszerek napjainkra már sorozatban avulnak el és minősülnek primitívnek. Ugyanez a megállapítás érvényes a környezeti veszélyeknek vagy éppen a természetes méregtelenítő folyamatok hatékonyságának méréséhez alkalmazott eljárásokra is. Helyettük mind korszerűbb és komplex (genetikai, biokémiai, fizikai, szerológiai stb.) technikákra alapuló, korábban elképzelhetetlen pontossággal dolgozó eljárások megdöbbentő gyorsaságú térfoglalásának lehetünk tanúi. Jelen kötetünk, amellett, hogy a még viszonylag stabilnak bizonyult klasszikus technikák ismertetésére is kitér, lényegében a környezet-mikrobiológia legmodernebb (elsősorban az 1990-es években bevezetett) vizsgálati módszereit adja közre. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!