TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az élelmiszer-biokémia alapjai

: Az élelmiszer-biokémia alapjai

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Biológia Kémia Ipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

366 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632310926

tartalom:

"Ez a könyv az élelmiszer-biokémia alapjainak összefoglalására törekszik azzal a céllal, hogy mind az élelmiszeripari felsőoktatás, mind az élelmiszeripari kutatás és termelés szakemberei használják. A könyv általános része az élő szervezeteket alkotó vegyületek keletkezésével, biológiai szempontból fontos sajátságaival, a bioenergetika alapjaival, a legfontosabb anyagcsere-folyamatokkal, valamint a bioreguláció alapjaival foglalkozik. Ismerteti egyrészt az élelmiszeripari feldolgozás szempontjából általános jelentőségű biokémiai folyamatokat (pl. légzés, enzimes barnulás stb.), másrészt egyes élelmiszerek fontos biokémiai átalakulásait (pl. húsok "post mortem" változásai). Érinti végül egyes agrotechnikai tényezők hatását a növényi nyersanyagok összetételére és biokémiai állapotára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!