TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az életben maradás programja

: Az életben maradás programja

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Környezetvédelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

361 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632811917

tartalom:

Ilyen - a szakember és az érdeklődő olvasó számára egyaránt hasznos és olvasmányos - összefoglaló munka a környezetvédelem témakörében még nem jelent meg magyar nyelven, sőt szerkezetét, konstruktív szemléletét és felelősségérzetét tekintve más nyelveken is ritkaság. A szerző eredetileg biológus, a müncheni környezetvédelmi kutatócsoport vezetője saját országán messze túlmenő - tehát a mi számunkra is égető - kérdéseket foglal össze munkájában. Az életben maradás programja egyaránt szól a különböző tudományágaknak a környezeti kérdésekkel foglalkozó képviselőihez, a tanulókhoz, az oktatókhoz, a háziasszonyokhoz, és nem utolsósorban a szolgáltatóintézmények és az állami hivaltalok dolgozóihoz. A könyvet ezek mintegy kompendiumként használhatják. A javaslatok tekinetében a legalább kísérleti szinten már kipróbált módszereket említi, s szó kerül több biotechnikai és energiatakarékos eljárásról is. A könyv nem kíván következetes végigolvasást, kézikönyvként használható, egyes fejezetek önálló tanulmányokként is felfoghatók.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!