TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Az emberi test csodái. A mai orvostudomány és a modern élettan népszerű enciklopédiája II. kötet. A táplálkozás; Az  idegrendszer; A bőr és az érzékszervek; A nemi élet és az emberi fejlődés

: Az emberi test csodái. A mai orvostudomány és a modern élettan népszerű enciklopédiája II. kötet. A táplálkozás; Az idegrendszer; A bőr és az érzékszervek; A nemi élet és az emberi fejlődés

Kiadás:

Budapest, 1944

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

474 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

Kahn professzor könyve a maga nemében egyedülálló alkotás. Semmiképpen sem illik bele az úgynevezett népszerű tudományos könyvek sorába, mert az a tudomány, amelyet a kiváló szerző népszerűsít - tulajdonképen nem is létezik... Léteznie kellene, létezni is fog, de eddig még nem sikerült megteremteni! Mert miről is van itt szó? Az emberről. Az egész emberről:, aki egyaránt tárgya az élettannak és az orvostudománynak, a lélektannak és az embertannak, a, művészettörténetnek és a néprajznak, a történettudománynak és a társadalomtudománynak, s még egy fél tucat tudományos szakmának, amely korunkban mind-mind a szintézis felé tör, az egészet akarja látni és láttatni - anélkül, hogy ezt az átfogó szempontot a kutatómunka már ma megfelelően érvényesíteni tudná.

leírás:

Eredeti védőborítóval.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!