TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Bevezetés a populációbiológiába

, : Bevezetés a populációbiológiába

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Zoológia Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632809912

tartalom:

"Az olvasó valódi hiánycikket vesz a kezébe, hiszen e témakörben ilyen összefoglaló kis kézikönyv magyarul még nem jelent meg. A Harard egyetem két professzora - Wilson zoológus, Bossert pedig az alkalmazott matematika tanára - nevén kívül a maga szaktudományával is fémjelzi a könyvet: az olvasó valóban korszerű munkát kap. Nemcsak a szakember, a szakmát tanuló egyetemista számára ad kitűnő eligazítást, hanem az általánosságban érdeklődő nem szakember olvasó számára is. Populációgenetika, evolúció, szelekció, ökológia, biogeográfia - megannyi olykor ködös körvonalú tudományág, amelynek területével, problémáival, korszerű eredményeivel találkozunk e kötetben. Ugyanakkor az olvaó azt is megtanulhatja: hogyan kell egyszerű matematikai modelleket alkalmazni a poulációbiológia területén. Ilyenformán e könyv - szerkezetével, módszerével és nem utolsósorban jól érthető stílusával - áthidalja azt a hézagot is, amely a bevezető biológiai könyvek és a poulációbiológiával kapcsolatos szakközlemények között fellelhető."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!