TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Bevezetés az örökléstanba

: Bevezetés az örökléstanba

Kiadás:

Budapest, 1935

Kiadó:

Novák Rudolf és Társa

Kategóriák:

Biológia Pedagógia Genetika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

221 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Ma már komoly és neves pedagógusok szinte követelik, hogy az örökléstudomány alapelemeit a középfokú iskolák tanulóival is meg kell ismertetni, mert tudják és látják, hogy ennek a tudományágnak úgy a köz, mint az egyén számára óriási jelentősége van. A nyugati nemzetek e tekintetében is jóval előbbre vannak mint mi. Németországban pl. az örökléstani alapismeretek középiskolai tanítását a törvény is előírja. Nálunk ez a mozgalom most van fejlődésben, most kezd általánossá válni. Éppen ez a mozgalom, valamint az a szükségszerűség, hogy a Polgári Iskolai Tanárképző Főiskola biológus tanárjelöltjeinek az általános örökléstani alapelemeit előadom, arra késztettek, hogy előadásaimat könyv alakban is közrebocsájtsam és ezzel egyedül az egyetemi és főiskolai hallgatóság, valamint a művelt közönség számára is egy olyan rövid lélegzetű könyvet írjak, amelyet alkalmasnak vélek arra, hogy az érdeklődőket ebbe az érdekes tudományágba bevezesse."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!