TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Biológia. 101 könnyű és látványos kísérlet a biológia játékos tanulásához

: Biológia. 101 könnyű és látványos kísérlet a biológia játékos tanulásához

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Springer Hungarica

Kategóriák:

Biológia Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

236 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638455748

tartalom:

Miért kell a növényeknek napfény? Miként élhet a teve napokig ivás nélkül? Miért hámlik a bőrünk? Az SH Junior Biológia még számos hasonló érdekes kérdésre adva választ, szórakoztatva ismerteti meg a gyerekeket a biológia alapvető tudományos eljárásaival és szakszavaival. A kötetből a gyerekek megtanulhatják, hogyan beszélgessenek a szentjánosbogarakkal, megfigyelhetik a baktériumok szaporodását egy pohár tejben, kitalálhatják, hogy miért és mikor azonos ízű az alma és a hagyma. A 101 kísérlet mindegyike ismerteti a kísérlet célját, a hozzávaló anyagokat, lépésről lépésre közli a teendőket és a várt eredményt, és tudományos magyarázatot ad a gyermekek számára is érthető módon. A szülők és tanárok is bizonyára örömmel fogadják majd, hogy minden egyes gyakorlatot gyermekek teszteltek, olcsón és biztonságosan végezhetők akár otthon, akár az iskolában.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!