TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Guinness enciklopédia. Az élővilág

Guinness enciklopédia. Az élővilág

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Pannon Könyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

294 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637866655

tartalom:

"A Guinness Élővilág Enciklopédia a Föld élővilágának egyetemes összefoglalása, szinte a lehetetlent valósítja meg, amikor egyetlen kötetben tárja elénk bolygónk növényvilágának hihetetlenül gazdag változatosságát, az örök hó és jég birodalmától a trópusokig, a sivatagoktól az őserdőkig, a felhőbe burkolózó hegyóriásoktól a végtelen tengerek mélyéig. Megelevenednek a könyv lapjain az állatok birodalmának alig ismert, rejtelmes lényei is, de megismerhetjük az állatvilág törvényeit, viselkedésük mozgatórugóit, szaporodásukat, társas és családi életüket, táplálkozási szokásaikat, küzdelmüket a területért, a nőstényekért, harcukat az életben maradásért. A mű hat fő fejezetben tárgyalja hihetetlenül gazdag, hatalmas témáját. Ezek a következők: Az élő bolygó; A növények világa; Az állatok birodalma; Az állatok viselkedése és élettana; Életközösségek és élőhelyek; Veszélyben a föld. Az egyes témakörök közötti összefüggéseket a "Lásd még" utalások segítik maradéktalanul felfejteni. Ezek segítségével, az utalásláncolat nyomán, azt követve szinte egy új, egy másik olvasata is létezik a könyvnek; a hozzá nem értő érdeklődő sem tévedhet el a szerteágazó, bonyolult témákban. A közel 120 cikket és a keretben közölt önálló, egy-egy részproblémát feldolgozó anyagokat az egyes szakterületek legkiválóbb tudósai írták: a szöveg tudományos igénnyel, ám kifejezetten könnyed, olvasmányos stílusban íródott. Azt hisszük, hogy a Guinness enciklopédiasorozat ELŐVILÁG kötete még a témával foglalkozó kötetek sorából is kiemelkedik: elmélyült szövegével, káprázatos képanyagával egyedülállónak mondható."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!