TERMÉSZETTUDOMÁNY / Biológia kategória termékei
Növényélettani gyakorlatok. Munkafüzet jelleggel

: Növényélettani gyakorlatok. Munkafüzet jelleggel

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Biológia Botanika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

450 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A növényélettani gyakorlatok célja az, hogy az elméleti ismereteket megalapozza, kiegészítse, megismertessen azokkal a kísérletekkel, melyek betekintést adnak a növények életműködéseibe. Lényeges szempont az is, hogy megismerjük a kísérletezés eszközeit, módszereit és eközben fejlődjön oknyomozó természettudományos gondolkodásunk: tudjunk elemezni, szintetizálni, összefüggéseket, lényeget látni, tudjunk következtetéseket levonni az eredményekből.
A növényélettani gyakorlatok sajátos jelleggel rendelkeznek. A kísérletek megkezdése előtt jó előre gondoskodni kell arról, hogy rendelkezésünkre álljanak a szükséges növényi anyagok (csiranövények, palántanövények stb.). Gyakran a kísérlet nem fejeződik be a rendelkezésre álló két óra alatt, tehát biztosítanunk kell a további folyamatos megfigyelést és az adatok feljegyzését, egy-egy művelet gyakorlaton kívüli elvégzését."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!