"Mi a kupak funkciója? A mitől jó egy dugóhúzó? Miért gyöngyözhetnek a fehérborok és a vörösek miért nem? Mi a teendő a megkezdett borral? Hogyan ismerhetők fel a borhibák?
Mely borokat lehet dekantálni és hogyan? Meddig tölthetők a borospoharak? Hol lehet egy háromszobás lakásban bort tárolni? Hogyan válik egy meleg tároló helyiségből hűvös borospince?
A legjobb számítógépes szoftverek a borospincék igazgatásához!
A bor, mint tőkebefektetés!
Az utóbbi években sokan felfedezték a bor csodálatos világát. Az emberek örömüket lelik a borok kóstolgatásában, és bortermő vidékekre utaznak. A világ legszebb élvezeti cikke életstílusuk szerves része lett, akárcsak a zene, a színház és az irodalom. Egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogyan kell a bort helyesen kezelni.
Hogyan kell jól tárolni? Mennyi ideig tárolható? Milyen poharakból kortyolva legjobb az íze? A tapasztalt borivók ezekre a kérdésekre talán már tudják a helyes választ, de számos borkedvelő ember többet szeretne tudni a helyes borkezelésről.
Nekik készült ez a könyv."
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Jens Priewe: A bor. Gyakorlati ismeretek. Minden, amit a bor helyes kezeléséről tudni kell
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 2002
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia
Terjedelem:
128 p., ill.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9635475535