»A borkóstolás alapjai« cimű könyv természetes folytatása azoknak szakmunkáknak, melyek mindig valami újat nyújtottak számunkra. Részletesen, kimerítően és magas színvonalon tárgyalja a bor érzékszervi vizsgálatát, leírja a különböző illat és zamatanyag tulajdonságait, de ezzel együtt foglalkozik az érzékszervek sajátságaival is. Olyan könyvet üdvözölhetünk tehát jelen munkában, melyhez hasonló témájú könyvet már régóta nélkülöztek a borászattal foglalkozó szakemberek.
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
![A borkóstolás alapjai [Reprint] A borkóstolás alapjai [Reprint]](/images/item_image/644/786060.jpg)
N. N. Prosztoszerdov: A borkóstolás alapjai [Reprint]
Kiadás:
h. n.,
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia Reprint
Terjedelem:
94 p.
Kötésmód:
papír
tartalom:
leírás:
Az Élelmiszeripari és Begyűjtési Könyv- és Lapkiadó Vállalat 1953-as kiadásának hasonmása.
Állapot:
Ár:
![-50% -50%](/pics/discount/50.png)