"Amikor egy pohár jó borral a kezünkben baráti társasággal ülünk a pince hűvösében, vagy nyári délutánon a présház előtti árnyékos diófa alatt szemünkkel a tájat pásztázva, és a szőlősorolt között remeg a forró levegő, gyakran kerülünk ihletett állapotba mi is. Napjainkban azonban, ahogy szaporodik a minőségi bort kedvelők és fogyasztók száma, úgy nő az igény arra is, hogy valami egzaktabb tudásra is szert tegyenek a borról, szőlőről a borvidékek adottságairól, történetéről."
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Csoma Zsigmond: A borkóstolás története, művészete és gyakorlata
Kiadás:
h. n.,
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia
Terjedelem:
283 p., ill.
Méret:
20 x 30 cm
Kötésmód:
karton
ISBN:
9635027656