A borlexikon két részből áll.
Az első rész, a tényleges borlexikon, számos címszóban – az AKÓ-tól a ZURBOLÁS-ig – borászati szakkifejezések magyarázatait tartalmazza ábécérendben. Segítséget nyújt ezzel a borászattal foglalkozóknak és a borászat iránt érdeklődőknek egyaránt.
A második rész receptgyűjtemény, amely száz, borral elkészíthető étel leírását tartalmazza. Ötleteket ad a hétköznapokra és ünnepnapokra készíthető ételek kiválasztásához.
A szerzők reménye szerint e kettős funkciója révén hasznos segédkönyvvé válhat minden családban.
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Boruzs János, Boruzs Jánosné: Borlexikon. Borral készült ételek receptjeivel
Kiadás:
Debrecen, 2000
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
159 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9639246107