A Gyümölcsszeszipari kézikönyv jár az eszemben. Tizenkét évvel ezelőtt jelent meg és szinte napok alatt szétkapkodták. Még örülhettek, akiknek az utolsó példányokat bevették a kirakatokból. Remélem, hogy e mű példányai is gyorsan gazdára találnak, hiszen a kereslet új szakemberek és új szeszfőzdék belépésével (jelenleg 1000 működik) növekedett. A legújabb kutatási eredmények és az új igények figyelembevételével készültek az egyes fejezetek. A könyv a gyümölcsszezsipari nyersanyagokról, a feldolgozási folyamatokról, valamint a termeléssel kapcsolatos tudnivalókról nyújt átfogó képet. Kivonatosan megtalálhatók benne a munkavédelmi, egészségügyi és tűzrendészeti szabályok is.
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Borpárlat és gyümölcspálinka
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1977
Kiadó:
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
210 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632302672