"A könyvben a mikrobiológiától kezdve a gyártásig, majd pedig a forgalmazásig minden megtalálható, amit a technológiákról, az üzemi higiéniáról, a minőségellenőrzésről, a mérés-szabályozásról, a környezetvédelemről stb. tudni kell. Az elméleti alapok és gyakorlati tudnivalók leírásával a szerzők széles körű tájékoztatást adnak az üzemekben tevékenykedő szakemberek számára. A technológiai fejezetek mind a hagyományos, mind a legújabb berendezéseket ismertetik, így sok olyan új gépet is, amelyekkel eddig legföljebb csak szakcikkekben lehetett találkozni. Ugyancsak részletesen foglalkozik a könyv a szeszlepárlás, a finomítás és a víztelenítés korszerű készülékeivel. Mindezt ábrák és táblázatok teszik szemléletessé. A hőfolyamatokra vonatkozó rész a Berendezések méretezésére szolgáló számítási példákat is tartalmazza. A könyv a korszerűsítés, a fejlesztés irányelveit, lehetőségeit is felvillantja."
MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Élesztő- és szeszipari kézikönyv
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1979
Kiadó:
Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat
Kategóriák:
Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
423 p.
Kötésmód:
egészvászon
ISBN:
9632300386