MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Élesztő- és szeszipari kézikönyv

Élesztő- és szeszipari kézikönyv

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Mezőgazdasági Könyvkiadó Vállalat

Kategóriák:

Borászat-szőlészet Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

423 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632300386

tartalom:

"A könyvben a mikrobiológiától kezdve a gyártásig, majd pedig a forgalmazásig minden megtalálható, amit a technológiákról, az üzemi higiéniáról, a minőségellenőrzésről, a mérés-szabályozásról, a környezetvédelemről stb. tudni kell. Az elméleti alapok és gyakorlati tudnivalók leírásával a szerzők széles körű tájékoztatást adnak az üzemekben tevékenykedő szakemberek számára. A technológiai fejezetek mind a hagyományos, mind a legújabb berendezéseket ismertetik, így sok olyan új gépet is, amelyekkel eddig legföljebb csak szakcikkekben lehetett találkozni. Ugyancsak részletesen foglalkozik a könyv a szeszlepárlás, a finomítás és a víztelenítés korszerű készülékeivel. Mindezt ábrák és táblázatok teszik szemléletessé. A hőfolyamatokra vonatkozó rész a Berendezések méretezésére szolgáló számítási példákat is tartalmazza. A könyv a korszerűsítés, a fejlesztés irányelveit, lehetőségeit is felvillantja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!