MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Gyümölcsborok házi készítése

: Gyümölcsborok házi készítése

Kiadás:

Budapest, 1961

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Borászat-szőlészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

69 p., ill.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

"Gyümölcseink táplálkozási, egészségügyi, élvezeti értékei tudatában igyekszünk fogyasztásukat az idényszerűség határain túl is biztosítani. Minthogy a gyümölcsből készült termékekben - ha nem is egészben, de legalább részben - megmaradnak a gyümölcs összetételi anyagai és szervezetünk hasznára fordíthatja azokat, bármilyen termék alakjában szívesen fogyasztjuk a gyümölcsöt. Ezért bármely gyümölcstermék - befőtt gyümölcsíz, aszalvány, szörp, kocsonya, erjesztetlen vagy erjesztett gyümölcslé - a legszélesebb körben fogyasztóra talál. Ez adja meg tárgyunk, a gyümölcsbor jelentőségét. A gyümölcsbor egészségóvó, védőitalként fogyasztható; nemcsak élvezeti cikk, hanem orvosság, amely az emberi szervezetnek szükséges anyagokat, hiánypótló elemeket szolgáltat. Amint tehát az egyéb gyümölcstermékekben keressük és biztosítani akarjuk az idényfogyasztáson kívüli szükségletet, okkal-móddal fogyasztva a gyümölcsborban is megtalálhatjuk. De ha nem is ezt keressük benne, meleg időszakban van-e kellemesebb üdítő, frissítő ital, mint a szénsavas gyümölcsbor?"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!