MEZŐGAZDASÁG / Borászat-szőlészet kategória termékei
Szőlő és bor

: Szőlő és bor

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Borászat-szőlészet Gyümölcstermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

315 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A szőlőskert gazdái jó szőlészek és borászok, s méltán büszkék szőlőjükre, lugasukra, vendégmarasztaló borukra. Az írói szándék találkozott az olvasók, azaz a házikerttulajdonosok igényével, és a siker nem maradt el. Prohászka Ferenc könyvének ez a 14. kiadása, amelyet a nemrégen elhunyt szerző kívánsága szerint átdolgoztattunk. A világosan, egyszerűen, de szemléletesen és szakszerűen megírt mű a csemege- és borszőlőtermesztésről, valamint a borkezelésről szól. A szőlőtermesztési rész a szőlőfajták jellemzését, a szaporítást, a tőkehiány pótlásának módjait, a telepítést, a termő szőlő metszését, növényvédelmét és a lugas nevelésének tudnivalóit tartalmazza. Aki csak kevés bor készítésére vállalkozik, annak is tudnia kell a szürettel, a must erjesztésével, a bor kezelésével kapcsolatosan teendőket. A régi és jól bevált módszerek mellett megtalálja az olvasó a szőlőtermesztés és a borkészítés, borkezelés új, korszerű eljárásait is.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!