TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Hová, mit ültessünk?

, : Hová, mit ültessünk?

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Botanika Kertészet Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

298 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Az elmúlt évek során számtalanszor fordultak hozzánk tanácsért: "Mit ültessek Balaton menti telkemre, nedves talajba? Milyen színes levelű növényekkel lehetne egész évben széppé, változatossá tenni a kertet?" Záporoztak a kérdések - mi pedig nem bírtuk a "szuszt" a válasszal. Inkább könyvet írtunk. Könyvünk két részből áll. Az egyik útbaigazít, a másik pedig részletesen leírja a szabadföldi dísznövények csoportjait. Az első rész kezdő fejezete megtanít a könyv használatára: hogyan kereshetjük ki az elültetni kívánt növényt, a második fejezet a nemzetközi kertészeti irodalomban használatos jeleket és rövidítéseket ismerteti. Olvasóink figyelmére itt számítunk a legjobban, ugyanis ezek olvasását gyakorolni kell. A következő fejezet a kívánt növény vagy növénycsoport kikeresésében nyújt segítséget. Az első kereső a növényeket egy- és kétnyáriakra, évelőkre, rózsákra, fenyőkre, lombhullató fákra és cserjékre csoportosítja. Ezek aztán tovább tagozódnak gyakorlati csoportokra, mint például: levelükkel díszítő egynyáriak, árnyéktűrő fák, cserjék. Kedves Olvasóink! A könyvbe belelapozva első érzésük talán az lesz, hogy ez nem más, mint száraz adatok tömege. Ha azonban egy kicsit tovább olvasgatnak, az adatok, a jelek beszélni kezdenek. Ne sajnálják a fáradságot. Az eredmény nem marad el."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!