TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
A körte termesztése és nemesítése

, : A körte termesztése és nemesítése

Kiadás:

Budapest, 1958

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Botanika Gyümölcstermesztés Növénytermesztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

349 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Igen kevés piacainkon a jó minőségű téli körte. Pedig tudnánk többek és jobbat termelni ebből a zamatos gyümölcsből. Ezért nagy jelen jelentőségű a két kiváló Kossuth díjas tudós, munkája, akik könyvükben tüzetesen tárgyalják a körte botanikájának és termesztésének valamennyi kérdését és tudnivalóját. A körte termesztésének történetét is részletesen feldolgozták. A kutatók, nemesítők is megtalálják benne a körte nemesítésének irányelveit, feladatait is. Különösen a kiskertek szakavatott művelői örülnek majd, hogy alapos útmutatást találnak a könyvben a törpekörtefák nevelésére és rendszeres metszésére, mert kellő szakértelemmel ezeken a fákon termeszthetők a legszebb, legkiválóbb körték, de hasznos ez a munka a nagyüzemi gyümölcsösök vezető szakembereinek, mert üzemi körtegyümölcs faj megválasztásának és telepítésének problémáira is feleletet ad. A legfontosabb fajtákat az új kiadás színes ábrákon ismerteti. A függelék a birs termesztését tárgyalja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!