TERMÉSZETTUDOMÁNY / Botanika kategória termékei
Magyar erdők. Jóléti erdőgazdálkodás

: Magyar erdők. Jóléti erdőgazdálkodás

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Botanika Erdészet Gazdaság vegyes Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

431 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Keresztesi Béla nagy sikerű könyve méltán vált az erdők közjóléti szerepével, több célú hasznosításával foglalkozó szakemberek kézikönyvévé és a természet kedvelőinek keresett olvasmányává. A második, bővített kiadás az erdő- és vadgazdálkodásról, továbbá a vadászatról szóló új fejezetekkel gazdagodott. Az erdőgazdálkodásról írt új fejezet a magyar erdő-, illetve fagazdaság fejlődését ismerteti átfogó kritikai szemlélettel. A vadgazdálkodásról és a vadászatról szóló fejezet vadjaink életét, a hazai vadászat és vadgazdálkodás adottságait, kiemelkedő eredményeit tárgyalja. Elemzi az erdő- és a mezőgazdaság, valamint a vadgazdálkodás összehangolásának, együttes fejlesztésének lehetőségeit. Az első kiadás gazdag fényképanyagát főképpen a vadászatra és a vadgazdálkodásra vonatkozó kitűnő felvételek egészítik ki. A rendkívül olvasmányosan, de komoly szakmai igényességgel megírt könyv mindenekelőtt szocialista erdő- és mezőgazdasági nagyüzemeink szakembereinek, erdőmérnököknek, az Erdészeti és Faipari Egyetem hallgatóinak szól, de nem utolsó sorban az erdőt járó turisták, autós turisták és a vadászok érdeklődésére is számot tart a táj és az erdő, az erdő a vad, valamint a vad és az ember kapcsolatának újszerű felvetésével."

leírás:

Második, bővített kiadás. Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!