FÖLDRAJZ / Budapest kategória termékei
Bécs Budapest 2000

, : Bécs Budapest 2000

Illusztrátor:

Kiadás:

Miskolc, 1999

Kiadó:

Well-Press Kiadó Kft.

Kategóriák:

Budapest Fotózás, fotóalbum Helytörténet Német nyelv

Nyelv:

Magyar, Német

Terjedelem:

224 p. ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638591676

tartalom:

Mit hagyhat örökül egy múló évezrednek két főváros több évszázados közös múlttal, számos azonossággal és különbözőséggel? Mit mutathat két főváros a jövő évezrednek a tradíciók és különbözőségek okán? Hogyan látja az ezredforduló Bécsét Szebeni András fotóművész, Hernádi Gyula író? Milyennek látja Budapestet fotóin keresztül János Kalmár bécsi fotóművész és Gerhard Tötschinger író? Sajátos feladatra vállalkozott a kiadó: két várost két alkotópáros mutat be - két könyv egy köteten belül. Szokatlan a forma, a szerkezet: azonosságok és különbözőségek harmóniába rendezése azzal a céllal, hogy az olvasó az album lapozása közben gyönyörködjön a két világváros csodáiban, hogy belekóstoljon mindennapjaiba és ott lehessen egy rövid időre az ezredforduló Bécsében és Budapestjén.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!