MŰSZAKI / Bútor kategória termékei
A faanyagvédelem módszerei és anyagai

A faanyagvédelem módszerei és anyagai

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1993

Kiadó:

Facta Bt.

Kategóriák:

Bútor Kémia Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

155 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A szakemberek előtt jól ismert a faanyagvédelem jelentősége, de az ezzel kapcsolatos ismeretek bővülése, az egyre újabb faanyagvédőszerek megjelenésének követése sok esetben nehézkes. Jogos kívánság lenne egy olyan összefoglaló irodalom megjelentetése, amely áttekintené témakör örökérvényű ismeretanyagát és tudósítana a bekövetkezett változásokról, felsorakoztatná a legújabb faanyagvédelmi szereket, módszereket. Egy ilyen átfogó jellegű szakkönyv megjelenéséig, bizonyos fokú hiánypótló szerepet szánva adjuk közre kézikönyvünket. Kiadványunk szól a faanyagvédelem legfontosabb alapismereteiről, és a teljesség igénye nélkül tartalmazza a megjelenés idején érvényes engedéllyel rendelkező faanyagvédőszerek, égéskésleltetők jelentős részét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!